MN Byg og Nedrivning

Vandbrud og Utætte vandrør

Vi løser brud på kloak, rør og vandledninger i jorden

Vi har over 25 års erfaring
Hjælp til private og erhvervskunder
Totalentreprise til store og små projekter
Få et skræddersyet tilbud
Vi kører på hele Vestsjælland

reparation af vandbrud og vedligeholdelse

​Har du vandbrud på din ejendom? Så ring efter os. Hos MN Nedrivning er vi autoriseret kloakmester, og vi løser alle former for kloakproblemer.
Vi udfører grave- og kloakarbejde for private, erhverv, kommuner og forsyningsselskaber i blandt andet Sorø, Slagelse og Korsør samt mange andre steder på Vestsjælland
Vi har 25 års erfaring inden for branchen, hvor vi laver alle former for anlægning, reparation og vedligeholdelse af kloakker, ledninger og rør. Det kan være både små og store opgaver, herunder akutte problemer.

Kontakt os i dag

Vi klarer alle former for brud på kloak- og vandledninger

​Vi tilbyder blandt andet reparation af vandledninger i forbindelse med vandbrud. Det kan være for vandværker, men det kan også være andre former for brud på kloak, rør, ledninger, herunder egne vandledninger i jorden. Vi har også stor erfaring med forsikringsskader.​ ​
​Vi tilbyder endvidere gravearbejde samt anlægning af kloakker og ledninger. Derudover tilbyder vi fejlsøgning og lokalisering af brud. Vi varetager gerne totalentrepriser, og du kan altid forvente et professionelt arbejde i høj kvalitet. Det er uanset opgavens størrelse.

Kontakt os for at få hjælp til et vandbrud

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal have løst et problem med et større eller mindre vandbrud. Vi løser gerne akutte problemer, men ring helst, hvis det er meget akut.

Vi udarbejder også gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud for reparation af kloak eller vandledninger. Informer os blot om opgavens omfang samt den ønskede dato for igangsættelsen.

Nedrivningsteam

Har du en opgave vi skal kigge nærmere på?

Så står vi klar til at finde en professionel løsning til dig. Med vores omfattende erfaring og ekspertise inden for gravearbejde, nedrivning, kloakarbejde mm. kan vi håndtere enhver udfordring, stor som lille. Vi tilpasser vores tilgang til dine specifikke behov, sikrer høj kvalitet og effektivitet. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt, og lad os sammen skabe de bedste resultater.