MN Byg og Nedrivning

​TV-inspektion af kloak og rør

Professionelt eftersyn af afløb, rør og kloak

Vi har over 25 års erfaring
Hjælp til private og erhvervskunder
Totalentreprise til store og små projekter
Få et skræddersyet tilbud
Vi kører på hele Vestsjælland

25 års erfaring med TV-inspektion af kloakker

​Skal du have udført TV-inspektion? Så lad os undersøge dit kloaksystem. Hos MN Nedrivning har vi stor ekspertise med at løse problemer i kloakken. Vi udfører inspektion med kloak-TV for private og erhverv i blandt andet Slagelse, Sorø, Korsør og adskillige andre steder på Vestsjælland.
Vi er autoriseret kloakmester, og vi har 25 års erfaring med reparation og vedligeholdelse af kloakker. Vi udfører alt fra totalentrepriser til mindre reparationer, herunder inspektion og andre eftersyn af afløb, rør og kloak.

Kontakt os i dag

Det kabelførte kamera lokaliserer eventuelle skader

​En TV-inspektion er et eftersyn af kloaksystemet, hvor et lille kabelført kamera optager en film af kloakkens indre. Dermed er det muligt at lokalisere og identificere eventuelle fejl, brud, mangler eller spor af rotter. Kameraet gør det muligt at lokalisere fejl uden at grave det hele op.
Inspektionen udføres typisk ved mistanke om fejl, hvis der for eksempel er lugtgener, rotter eller forstoppelse. Det kan også være en god ide i forbindelse med køb af en ny bolig, da en eventuel reparation ikke nødvendigvis er dækket af ejerskifteforsikringen eller rørskadeforsikringen.​
Omvendt kan det også være en fordel ved salg af en bolig at vedlægge rapporten som et supplement til tilstandsrapporten. Dermed ved køber, at der ikke er noget galt, og hvad det vil koste at udbedre skaden, hvis der er noget galt.

Kontakt os for at høre mere om TV-inspektion

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser for TV-inspektion. Vi kan råde og vejlede, og vi kan også reparere kloakken, hvis vi finder en skade. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede inspektion.​ Informer os blot om opgavens omfang samt den ønskede dato for igangsættelsen.

Nedrivningsteam

Har du en opgave vi skal kigge nærmere på?

Så står vi klar til at finde en professionel løsning til dig. Med vores omfattende erfaring og ekspertise inden for gravearbejde, nedrivning, kloakarbejde mm. kan vi håndtere enhver udfordring, stor som lille. Vi tilpasser vores tilgang til dine specifikke behov, sikrer høj kvalitet og effektivitet. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt, og lad os sammen skabe de bedste resultater.