MN Byg og Nedrivning

Rottespærre til bekæmpelse af rotter i kloak​

Opnå et tæt kloaksystem

25 års erfaring med etablering af rottespærre

​Skal du have monteret en rottespærre? Så har du fundet det rette sted. Hos MN Nedrivning løser vi kloakopgaver i forbindelse med rottebekæmpelse i kloakrør. Vi hjælper både private og erhverv i blandt andet Slagelse, Korsør, Sorø og andre steder på Vestsjælland.
Vi har 25 års erfaring, og vi arbejder med både entreprenøropgaver og kloakarbejde, og vi er naturligvis autoriseret kloakmester. Vi udfører gerne totalentrepriser eller mindre opgaver såsom etablering af rottesikring.

Klappen hindrer rotter i at komme ind i kloakken

​Vi tilbyder montering af rottespærre, hvis du har rotter i kloak eller rør, eller hvis du vil undgå at få rotter. Rottespærrens klap forhindrer rotter i at trænge ind på din ejendom fra hovedkloakkerne. Omvendt forhindrer klappen ikke rotter i at forlade ejendommen, og dermed opstår der ikke problemer med døde dyr. Det er den bedste løsning for de fleste. ​
Rottespærrer adskiller sig fra rottestop, som forhindrer rotter i at trænge op i ejendommen via dine faldstammer, men det er ikke nødvendigt med begge løsninger. Dog skal rotterne fjernes fra kloakken, før du får monteret en rottespærre. Der er også andre muligheder for bekæmpelse af rotter, men det bedste er at have et tæt kloaksystem.

Få et tilbud på montering af rottespærre

​Kontakt os for at høre mere om rottesikring i kloak – så kan vi tage en snak om priser og løsninger. Vi kommer gerne med flere løsningsforslag, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af rottespærre på din ejendom.​ Informer os blot om opgavens omfang samt den ønskede dato for igangsættelsen.

Kontakt os i dag


    Har du en opgave vi skal kigge nærmere på?

    Så står vi klar til at finde en professionel løsning til dig.