MN Byg og Nedrivning

Vi er din ekspert i jord- og gravearbejde

25 års professionel erfaring med gravearbejde, nedrivning og nedbrydning

Gravearbejde til totalrenoveringer og kloakarbejde

Skal du have udført gravearbejde? Hos MN Nedrivning er vi eksperter i alle former for jord- og gravearbejde, herunder opretning og støbning af fundament. Vi arbejder for både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi kommer ud i blandt andet Slagelse, Sorø og Korsør samt adskillige andre steder på Vestsjælland.

Alt fra byggemodning til nedgravning og støbning af fundament

Vi udfører alle typer jord- og gravearbejde. Det kan være i forbindelse med alt fra byggemodning til etablering af varme, men det kan også være opgravning af for eksempel olietanke eller forurening i jorden.

Vi udfører udgravning i forbindelse med:
Derudover tilbyder vi opretning af belægninger og støbning af fundament. Samtidig tilbyder vi kloakering og totalentrepriser ved byggeri og renovering.
Vi har over 25 års erfaring inden for branchen, og vi leverer altid et professionelt arbejde, som er i høj kvalitet. Det er uanset, om der er tale om en lille eller en stor opgave, og om der er tale om gravearbejde, støbning af grund eller noget helt tredje.

Erfarne fagfolk klar til at udføre dit gravearbejde

Det er vigtigt, at gravearbejdet bliver udført korrekt, så der ikke opstår skader på huset eller eventuelle rør. Derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med en professionel fagmand. Vi er specialister i alt slags gravearbejde, og har de rette maskiner og kompetencer til at kunne varetage din graveopgave. Vi garanterer et veludført stykke arbejde, og går ikke før du er 100% tilfreds med det endelige resultat.

Vi udfører gravearbejde i forbindelse med totalrenoveringer og kloakarbejde på hele Vestsjælland. Uanset graveopgavens størrelse, omfang og kompleksitet, står vi klar til at hjælpe. Med vores mange års erfaring har vi løst et utal af forskellige typer graveopgaver, og kan med sikkerhed også klare din.

Kontakt os i dag, så finder vi sammen den bedste løsning til dit projekt.

Hvad koster gravearbejde?

Vores priser for gravearbejde og støbning af fundament afhænger af mange forhold, herunder jord- og adgangsforhold. Dertil kommer, at visse graveopgaver er mere komplicerede end andre, og behovet for udstyr og maskiner er forskelligt fra opgave til opgave.

Kontakt os for at få en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god pris. Informer os blot om opgavens omfang samt den ønskede dato for igangsættelsen.

Vi rådgiver dig til den bedste løsning på dit gravearbejde, så vi sammen kan komme i mål med dit projekt. Skulle der mod forventning opstå nogle problemer undervejs, vil du være den første der får besked. Vi planlægger nøje alle aspekter af arbejdsprocessen, så vi bedst muligt undgår uforudsete udfordringer.

Samtidig tror vi på, at de bedste resultater skabes gennem et godt samarbejde og en god kommunikation. Vi har erfaringen og ekspertisen til at varetage din graveopgave. Kontakt os derfor i dag, hvis vi skal udføre dit gravearbejde i Slagelse og omegn.

Kontakt os i dag


  Hvad indgår i vores gravearbejde?

  Når vi udfører vores gravearbejde, vil det være forskelligt fra projekt til projekt, hvad der indgår i aftalen. Det afhænger af dine ønsker, samt hvor meget du vil have vi udfører. Vi sørger for at udgravningen bliver udført korrekt, og under de rigtige forhold. Vi graver nøje efter de opmålte mål, så der ikke opstår nogle uforudsete udfordringer undervejs. Det sikrer et veludført og holdbart resultat – hver gang.

  Når gravearbejdet er udført, vil vi i de fleste tilfælde køre jorden væk. På den måde skal du ikke bekymre dig om oprydningen, da vi klarer det for dig. Vi varetager gerne hele entreprisen, så du ikke skal bruge tid på at kontakte flere forskellige håndværkere. Det sparer dig både tid og penge, da der hurtigt kan opstå forsinkelser, hvis en håndværker ikke leverer arbejdet til tiden. Kontakt os derfor i dag, hvis vi skal hjælpe med dit gravearbejde på Vestsjælland.

  Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  Skal vi hjælpe med dit gravearbejde på Vestsjælland? Så kontakt os allerede i dag. Vores kompetente fagmænd står klar til at rådgive og vejlede dig. Skulle du være i tvivl om noget, svarer vi med glæde på dine spørgsmål. Vi lytter altid til dine behov og ønsker. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du skal blot informere os om opgavens omfang samt den ønskede dato for igangsættelsen.

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et skræddersyet tilbud.
  Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 28 58 09 88 eller skrive til os på mail algade@hotmail.dk. Så finder vi sammen den bedste løsning til dit projekt.

  Vi ser frem til at hjælpe dig med din graveopgave.

  Har du en opgave vi skal kigge nærmere på?

  Så står vi klar til at finde en professionel løsning til dig.