MN Byg og Nedrivning

Vi er din ekspert i jordarbejde

Så bliver det gjort!

Skal du have udført gravearbejde? Hos MN Nedrivning er vi eksperter i alle former for grave- og jordarbejde, herunder opretning og støbning af fundament. Vi arbejder for både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi kommer i blandt andet Slagelse, Sorø og Korsør samt adskillige andre steder i Vestsjælland.

Alt fra byggemodning til nedgravning og støbning af fundament

Vi udfører alle typer grave- og jordarbejde. Det kan være i forbindelse med alt fra byggemodning til etablering af varme, men det kan også være opgravning af for eksempel olietanke eller forurening i jorden.
Vi udfører udgravning i forbindelse med:
Derudover tilbyder vi opretning af belægninger og støbning af fundament. Samtidig tilbyder vi kloakering og totalentrepriser ved byggeri og renovering.
Vi har over 25 års erfaring inden for branchen, og vi leverer altid et professionelt arbejde, som er i høj kvalitet. Det er uanset, om der er tale om en lille eller en stor opgave, og om der er tale om gravearbejde, støbning af grund eller noget helt tredje.

Hvad koster gravearbejde?

Vores priser for gravearbejde og støbning af fundament afhænger af mange forhold, herunder jord- og adgangsforhold. Dertil kommer, at visse graveopgaver er mere komplicerede end andre, og behovet for udstyr og maskiner er forskelligt fra opgave til opgave.
Kontakt os for at få en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi står naturligvis til rådighed med professionel rådgivning.

Kontakt os i dag


    Har du en opgave vi skal kigge nærmere på?

    Så står vi klar til at finde en professionel løsning til dig.