MN Byg og Nedrivning

​Nedrivning

25 års professionel erfaring med nedrivning af huse, garage, fabriksbygninger, køkken mm.

Vi tilbyder effektivt og sikker nedrivning

Leder du efter et nedrivningsfirma til nedrivning eller nedbrydning? Så lad os klare opgaven for dig. Hos MN Nedrivning løser vi en bred vifte af nedrivning- og nedbrydningsopgaver for private og erhvervs kunder. Vi kører blandt andet i Sorø, Slagelse, Roskilde og Korsør samt adskillige andre steder på Vestsjælland

Vi har 25 års erfaring inden for branchen, og kan tilbyde sikre og effektive løsninger nedrivning og nedbrydnings løsninger. Vi klarer alt fra et betongulv til en fabriksbygning.

Vores nedrivningsfirma klarer besværet for dig

​Vi har specialiseret os i at tilbyde forskellige former for nedrivningstjenester. Det kan blandt andet være bygninger, vægge, gulve og asfalterede overflader. Dermed slipper du for besværet. Vi klarer både nedrivningen og nedbrydningen samt bortskaffelsen af affaldet.

Vi kan som nedrivningsfirma tilbyde:

Vi har mange års erfaring som nedrivningsfirma, og dermed kan du se frem til et professionelt nedrivningsarbejde, hvor vi har fokus på sikkerhed og miljøhensyn. Det betyder blandt andet, at vi sikrer en korrekt bortskaffelse af nedrivningsaffaldet. Det kan være til deponi, genbrug eller forbrænding.

Hvad koster nedrivning af hus?

​Vores priser for nedrivning af hus afhænger af en lang række forhold, herunder adgangsforhold og størrelsen på bygningen. Der er med andre ord forskel på et parcelhus i ét plan og en patriciervilla med kælder, stueetage, førstesal og loftetage. Dertil kommer særlige forhold såsom bortskaffelse af nedrivningsaffaldet. 

Den gennemsnitlige pris for nedrivning af et hus er 80.000-100.000kr + moms. Dertil kommer der en gennemsnitspris på 8.000kr + moms for scanning rapporten. 

Få et uforpligtende tilbud på nedrivning

​Kontakt os i dag for at høre mere om vores nedrivningstjenester, eller for at få en snak omkring din nedrivningsopgave.

Vi kan hjælpe med råd og vejledning, og vi kommer også gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud, med en god pris for den ønskede nedrivning. Informer os blot om opgavens omfang samt den ønskede dato for igangsættelsen.

Kontakt os i dag


    Har du en opgave vi skal kigge nærmere på?

    Så står vi klar til at finde en professionel løsning til dig.
    Nedrivningsteam