MN Byg og Nedrivning

Kloakmester til alle former for kloakarbejde

Få en autoriseret kloakmester ud til din opgave

Hyr en autoriseret kloakmester i Vestsjælland

Har du brug for en autoriseret kloakmester? Så lad os klare dit kloakarbejde. Hos MN Nedrivning har vi stor ekspertise med alle former for kloakarbejde, og vores kloakfirma har naturligvis autorisation. Vi tilbyder vores kloakservice for private, erhverv og offentlige institutioner i blandt andet Slagelse, Sorø og Korsør samt mange andre steder.

Alt inden for kloakservice – lige fra forsikringsskader til kloakering

Vi har over 25 års erfaring, og som autoriseret kloakmester kan vi udføre alle typer kloakservice. Udover kloakering, reparation og vedligeholdelse har vi også specialiseret os i forsikringsskader. Derudover monterer vi rottespærrer og udbedrer rotteskader. ​

Vi tilbyder kloakering i forbindelse med nybyggeri og byggemodning, men vi renoverer og udskifter også gamle kloakker. Desuden laver vi kloakseparering. Vi tilbyder naturligvis også alle former for løbende vedligeholdelse og reparation i forbindelse med blandt andet lugtgener og ødelagte kloakrør.

Vi udfører endvidere jord-, grave- og støbearbejde i forbindelse med byggeri, og vi varetager gerne totalentrepriser. Du kan naturligvis altid forvente et professionelt arbejde i høj kvalitet, uanset om der er tale om små eller store opgaver.

kloakarbejde Udført af en autoriseret kloakmester

Står du med et akut opstået problem i kloakken, og er du i tvivl om hvorvidt det er akut, så tøv ikke med at give os et kald! Så sender vi løbende en af vores autoriseret kloakmester ud til dig. 

Vi løser alle kloakopgaver i Slagelse og omegn, og du kan forvente hurtig udrykning af en autoriseret kloakmester. 

Vi hjælpe bl.a. med håndtering af:

  • Forsikringsskader
  • Tv-inspektion
  • Omfangsdræn
  • Tilslutning til offentlige kloakker
  • Ny anlæg
  • Rottespærre

Er dit problem relateret til andet i kloakken, så lad os tage en snak og finde en løsning. 

Kloakmester med service i topklasse

Vælger du MN Nedrivning til at udføre dit kloakarbejde, kan du være sikker på at det bliver udført korrekt af vores autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring med alt slags kloakarbejde i Slagelse og omegn, og vi kan med garanti også klare din opgave. Din tilfredshed vil altid være vores højeste prioritet, og derfor kan du også forvente at få en service i højeste klasse af vores kloakmester. Vi står altid til rådighed, og er klar til at rykke ud, hvis du har brug for det. 
 
Det er vigtigt, at kloakarbejdet bliver udført af en autoriseret kloakmester. Vores dygtige kloakmestre har udstyret og ekspertisen til at udføre alle former for problemer med kloakken, og gør alt for at imødekomme dine ønsker. Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi yder professionel rådgivning, så vi er sikre på, at du får den rigtige løsning på dit problem. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde, du med sikkerhed bliver glad for.

Kloakarbejde priser

Prisen på kloakarbejde og kloakservice kan variere en del. Det kommer an på projektets størrelse og omfang. Skal der f.eks. blot foretages en simpel kloakrensning, er det billigere end en komplet omlægning af kloakrør eller lignende. Uanset størrelsen og kompleksiteten på opgaven, kan du hos MN Nedrivning få konkurrencedygtige priser på dit kloakarbejde. 
 
Vi sidder altid klar til at rådgive dig til den bedste løsning, og varetager med glæde din opgave. Uanset om der er tale om et stoppet toilet, gulvafløb, håndvask eller noget helt fjerde, klarer vi gerne opgaven for dig. Det er vigtigt at du hurtigst muligt kontakter os, hvis du oplever problemer med kloakken.

Vi sætter os altid ind i dit specifikke problem, og hører hvad du selv har gjort for at afhjælpe det. Det kan stort set aldrig betale sig at udskyde problemet, da det kan forværre det, og gøre det endnu dyrere at ordne for vores autoriseret kloakmester og dig.

Kontakt os og få et tilbud på kloakarbejde

Du er velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak med en erfaren kloakmester, hvis du har en opgave eller et problem. Vi kommer så hurtigt som muligt, og vi kommer gerne ud for at se på opgaven, hvis der for eksempel er tale om en renovering.

Vi sammensætter også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for kloakarbejde, og vi har naturligvis fair priser, selvom vi er autoriseret kloakmester. Informer os blot om opgavens omfang samt den ønskede dato for igangsættelsen.

Kontakt os i dag


    Har du en opgave vi skal kigge nærmere på?

    Så står vi klar til at finde en professionel løsning til dig.