MN Byg og Nedrivning

Kloakmester til alle former for kloakarbejde

Få en autoriseret kloakmester ud til din opgave

Hyr en autoriseret kloakmester i Vestsjælland

Har du brug for en autoriseret kloakmester? Så lad os klare dit kloakarbejde. Hos MN Nedrivning har vi stor ekspertise med alle former for kloakarbejde, og vores kloakfirma har naturligvis autorisation. Vi tilbyder vores kloakservice for private, erhverv og offentlige institutioner i blandt andet Slagelse, Sorø og Korsør samt mange andre steder.

Alt inden for kloakservice – lige fra forsikringsskader til kloakering

Vi har over 25 års erfaring, og som autoriseret kloakmester kan vi udføre alle typer kloakservice. Udover kloakering, reparation og vedligeholdelse har vi også specialiseret os i forsikringsskader. Derudover monterer vi rottespærrer og udbedrer rotteskader. ​
Vi tilbyder kloakering i forbindelse med nybyggeri og byggemodning, men vi renoverer og udskifter også gamle kloakker. Desuden laver vi kloakseparering. Vi tilbyder naturligvis også alle former for løbende vedligeholdelse og reparation i forbindelse med blandt andet forstoppelse, lugtgener og ødelagte kloakrør.
Vi udfører endvidere jord-, grave- og støbearbejde i forbindelse med byggeri, og vi varetager gerne totalentrepriser. Du kan naturligvis altid forvente et professionelt arbejde i høj kvalitet, uanset om der er tale om små eller store opgaver.

Akut kloakarbejde af en autoriseret kloakmester

Står du med et akut opstået problem i kloakken, og er du i tvivl om hvorvidt det er akut, så tøv ikke med at give os et kald!

Vi løser alle kloakopgaver i Slagelse og omegn, og du kan forvente hurtig udrykning af en autoriseret kloakmester. 

Vi hjælpe bl.a. med håndtering af:

  • Stoppet toilet
  • Stoppet gulvafløb
  • Stoppet håndvask
  • Stoppet kloak

Er dit problem relateret til andet i kloakken, så lad os tage en snak og finde en løsning. 

Kontakt os og få et tilbud på kloakarbejde

Du er velkommen til at få en uforpligtende snak med en erfaren kloakmester, hvis du har en opgave eller et problem. Vi kommer så hurtigt som muligt, hvis det er akut, og vi kommer gerne ud for at se på opgaven, hvis der for eksempel er tale om en renovering.

Vi sammensætter også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for kloakarbejde, og vi har naturligvis fair priser, selvom vi er autoriseret kloakmester. Informer os blot om opgavens omfang samt den ønskede dato for igangsættelsen.

Kontakt os i dag


    Har du en opgave vi skal kigge nærmere på?

    Så står vi klar til at finde en professionel løsning til dig.