​Vandbrud løses for private og forsyningsselskaber

Vi har 25 års erfaring med reparation og vedligeholdelse

​Har du vandbrud på din ejendom? Så ring efter os. Hos MN Nedrivning er vi autoriseret kloakmester, og vi løser alle former for kloakproblemer.

Vi udfører grave- og kloakarbejde for private, erhverv, kommuner og forsyningsselskaber i blandt andet Sorø, Slagelse og Korsør samt mange andre steder på Vestsjælland

Vi har 25 års erfaring inden for branchen, hvor vi laver alle former for anlægning, reparation og vedligeholdelse af kloakker, ledninger og rør. Det kan være både små og store opgaver, herunder akutte problemer.

Vi klarer alle former for brud på kloak- og vandledninger

​Vi tilbyder blandt andet reparation af vandledninger i forbindelse med vandbrud. Det kan være for vandværker, men det kan også være andre former for brud på kloak, rør, ledninger, herunder egne vandledninger i jorden. Vi har også stor erfaring med forsikringsskader.​

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi tilbyder endvidere gravearbejde samt anlægning af kloakker og ledninger. Derudover tilbyder vi fejlsøgning og lokalisering af brud. Vi varetager gerne totalentrepriser, og du kan altid forvente et professionelt arbejde i høj kvalitet. Det er uanset opgavens størrelse.

Kontakt os for at få akut hjælp til et vandbrud

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal have løst et problem med et større eller mindre vandbrud. Vi løser gerne akutte problemer, men ring helst, hvis det er meget akut. Vi udarbejder gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud for reparation af kloak eller vandledninger.

Har du en opgave vi skal kigge nærmere på?

Så står vi klar til at finde en professionel løsning til dig. 

Michael Nielsen

Bildsøvej 200,

4200 Slagelse

CVR: ​18420074

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 58 09 88​

E-mail: algade@hotmail.dk

Genbrugs Salg

​​Åbent i Sommerhalvåret

Søndage 11.00 – 15.00

Altid et besøg værd!