Kloakservice til alle former for kloakarbejde​

Hyr en autoriseret kloakmester i Vestsjælland

Har du brug for en autoriseret kloakmester? Så lad os klare dit kloakarbejde. Hos MN Nedrivning har vi stor ekspertise med alle former for kloakarbejde, og vores kloakfirma har naturligvis autorisation. Vi tilbyder vores kloakservice for private, erhverv og offentlige institutioner i blandt andet Slagelse, Sorø og Korsør samt mange andre steder.

Alt inden for kloakservice – lige fra forsikringsskader til kloakering

Vi har over 25 års erfaring, og som autoriseret kloakmester kan vi udføre alle typer kloakservice. Udover kloakering, reparation og vedligeholdelse har vi også specialiseret os i forsikringsskader. Derudover monterer vi rottespærrer og udbedrer rotteskader.

Vi tilbyder kloakering i forbindelse med nybyggeri og byggemodning, men vi renoverer og udskifter også gamle kloakker. Desuden laver vi kloakseparering. Vi tilbyder naturligvis også alle former for løbende vedligeholdelse og reparation i forbindelse med blandt andet forstoppelse, lugtgener og ødelagte kloakrør.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi udfører endvidere jord-, grave- og støbearbejde i forbindelse med byggeri, og vi varetager gerne totalentrepriser. Du kan naturligvis altid forvente et professionelt arbejde i høj kvalitet, uanset om der er tale om små eller store opgaver.

Kontakt os og få et tilbud på kloakarbejde

Du er velkommen til at få en snak med en erfaren kloakmand, hvis du har en opgave eller et problem. Vi kommer så hurtigt som muligt, hvis det er akut, og vi kommer gerne ud for at se på opgaven, hvis der for eksempel er tale om en renovering.

Vi sammensætter også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for kloakarbejde, og vi har naturligvis fair priser, selvom vi er autoriseret kloakmester.

Har du en opgave vi skal kigge nærmere på?

Så står vi klar til at finde en professionel løsning til dig. 

Michael Nielsen

Bildsøvej 200,

4200 Slagelse

CVR: ​18420074

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 58 09 88​

E-mail: algade@hotmail.dk

Genbrugs Salg

​​Åbent i Sommerhalvåret

Søndage 11.00 – 15.00

Altid et besøg værd!